Prijzen & Publicaties

Prijzen

Best Newcomer 2017
In november 2017 heb ik de internationale award voor ‘Best Newcomer’ in lichtontwerp in ontvangst mogen nemen. Deze werd uitgereikt tijdens de PLD-C in Parijs

Ontwerpwedstrijd The Future of Urban Lighting
UrbanSenses, een samenwerkingsverband van C.Light.Wise met Maryam Aghajani – Element Licht Design, Alina Lavrinenko en Christin Petzold – Lightnotion, heeft met ‘Urban Light Ground’ de 1e prijs “gewonnen van de internationale ontwerpwedstrijd ‘The Future of Urban Lighting’ die tijdens de PLD-C 2017 in Parijs uitgereikt is.

40 under 40
In 2017 ben ik genomineerd en geselecteerd als een van de 40 gepassioneerde lichtontwerpers onder 40 jaar. 40under40 is een internationaal programma om de meest getalenteerde en veelbelovende ontwerpers in de licht-industrie te presenteren.

Dit programma wordt georganiseerd door ‘Lighting magazine’ in samenwerking met Osram.
Tijdens de prestigieuze Lighting Design Awards in Londen worden deze 40 kandidaten gepresenteerd en krijgen zij een trofee uitgereikt onder toeziend oog van de keynote spreker, architect Daniel Libeskind.

Klik voor de volledige lijst van jonge ontwerpers op deze link: http://awards.lighting.co.uk/2017s-hottest-young-lighting-design-talent-is-named/
 
 
Light Challenge 2015
In 2015 heb ik het winnend team ‘SpOt’ mogen coachen tijdens deze editie van de Light Challenge.
4 studenten Industrieel Product Design van Windesheim Flevoland hebben een lichtontwerp gemaakt voor de Markt in Almere-Haven.

Wilt u hier meer over weten kijkt u dan a.u.b. bij het tabje ‘Coaching’.
 
 

Publicaties

LEDmagazine
In december 2015 heeft LEDmagazine een artikel gepubliceerd, getiteld ‘Licht is emotie’ . Dit naar aanleiding van een interview over mijn visie op licht en het belang van een lichtontwerper in een multidisciplinair ontwerpproces.

Klik hier voor meer informatie.